Jesse Puljujärvi matkalla Carolinaan? NHL-asiantuntija veikkailee suomalaispelaajien vaihtokauppaa

Jesse Puljujärvi matkalla Carolinaan? NHL-asiantuntija veikkailee suomalaispelaajien vaihtokauppaa

Edmonton Oilersin Jesse Puljujärvi on noussut vahvasti siirtohuhuihin, sillä suomalaisen ura ei ole toistaiseksi lähtenyt lentoon.

Puljujärven sopimus päättyi tähän kauteen, joten suomalaishyökkääjä joutuu neuvottelemaan uutta sopimusta. Edmonton Oilersilla on edelleen pelaajaoikeudet hallussaan, joten seura istuu toisella puolella neuvottelupöytää, ellei Puljujärven oikeuksia kaupata eteenpäin.

Siirto onkin noussut realistiseksi mahdollisuudeksi, sillä Puljujärven ja Edmonton yhteistyö ei ole lähtenyt alkuunkaan toimimaan. Näin ollen molempien kannalta parempi ratkaisu voisi olla kauppa, kunhan Edmonton saa haluamansa tarjouksen.

The Athletic -lehden Edmonton-asiantuntija Allan Mitchell veikkailee, että yksi potentiaalinen seura Puljujärvelle voisi olla Carolina Hurricanes. Mitchell on kuitenkin sitä mieltä, että Edmonton tarvitsee kaupassa tilalle hyökkäyspään pelaajan.

Miehen mukaan yksi mahdollinen pelaaja olisi Aleksi Saarela, joka johdatti Carolinan farmijoukkue Charlotte Checkersin AHL:n mestaruuteen. Saarelan kausi oli kokonaisuudessaan loistelias, joten hyökkääjällä olisi varmasti annettavaa myös NHL:n puolella.

Puljujärven tilanne onkin vähintään herkullinen, joten seuraavat viikot tulevat olemaan todella mielenkiintoisia. Nähtäväksi jää, että missä Jesse Puljujärvi ensi kaudella kiekkoilee.

Jaa tämä:

Joukkueet:
Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut