Video: Jesse Puljujärvi dominoi Super seriesissä – jyräsi läpiajoon ja nosti karkin kattoon

Jesse Puljujärvi Kärpät / Pallomeri.net

3v3 Super seriesin Tampereen turnauksen ensimmäisen päivän tähti oli Kärppien Jesse Puljujärvi. Tätä alleviivasi TPS:ää vastaan nähty maali.

Jesse Puljujärvi on aivan hirmuisessa kunnossa. Jos mitään muuta ei tässä kohtaa preseasonia voi vielä Kärppien osalta todeta, niin kyseinen fakta kävi hyvin selväksi 3v3 Super seriesin Tampereen turnauksen ensimmäisen päivän jälkeen.

Puljujärvi takoi kolmeen otteluun tehot 3+1 ja teki kentällä käytännössä mitä tahtoi. Puljujärven ylivoimaisuutta alleviivasi erinomaisesti TPS-ottelun voittomaali.

Molempien joukkueiden kentälliset olivat jäällä noin pari minuuttia putkeen, joka kolmella kolmea vastaan on melkoisen piiputtavaa, vaikka välissä olikin pari pelikatkoa.

Mainos alkaa

TPS:n pelaajissa pitkä vaihto näkyi, sillä keskialueelle kiekon kanssa ajautunut Puljujärvi piti kiekkoa ja luki peliä loistavasti. Väsyneet TPS-pelaajat olivat menossa kohti vaihtoa, kun Puljujärvi tekikin terävän rytminmuutoksen ja otti spurtin, jollaista ei luulisi enää keneltäkään löytyvän parin minuutin vaihdon päälle.

Puljujärvi ampaisi karkuun ja jätti TPS-pelaajat heittämällä taakseen. Hän meni aivan maalivahti Andrei Kareevin nokan alle ja nosti kiekon upeasti maalin kattoon.

Jesse Puljujärvi karkaa läpi ja viimeistelee tylyn tyylikkäästi:

Katso myös: Video: Mikä herkkupala – TPS-sentteri antoi maailmanluokan passin Super seriesissä


Pelaajat:
Joukkueet: