Video: Jesse Puljujärvi antoi näppärän kantapääpassin – avasi pistetilinsä alustamalla Edmontonin voittomaalin

Jesse Puljujärvi Edmonton Oilers / Pallomeri.net

Edmonton Oilersin Jesse Puljujärvi sai toisen NHL-keikkansa avauspisteen antamalla maukkaan luistinsyötön voittomaaliin.

Edmonton Oilersilla oli kannattajilleen hyviä uutisia Toronton reissusta, sillä plakkariin kilahti voitto Maple Leafsista. Toinen ehdottomasti hyvä uutinen oli se, että pitkän kädenväännön jälkeen NHL-jäille palannut Jesse Puljujärvi sai pistetilinsä auki.

Puljujärven avauspinna tuli myös varsin tyylikkäästi, kun hän pääsi pelaamaan ylivoimaa melkoisessa superkentällisessä. Jäällä Puljujärven kanssa olivat hyökkääjistä Leon Draisaitl, Connor McDavid ja Ryan Nugent-Hopkins.

McDavid ja Nugent-Hopkins pyörittivät peliä, kun Puljujärvi oli neliön keskellä ja maskimiehenä. Nopean kiekonliikuttelun päätteeksi Nugent-Hopkins antoi kiekon kohti Puljujärveä, mutta syöttö meni ohi lavasta.

Tämä ei tahtia haitannut, sillä Puljujärvi reagoi nopeasti ja nerokkaasti. Hän antoi kantapäällään syötön takatolpan puolelle, jonne Draisaitl oli nousemassa.

Kiekko osui suoraan lapaan ja Draisaitl painoi limpun yläpeltiin. Oilers siirtyi Draisaitlin maalilla 2-1-johtoon ja ottelu jäi myös voittomaaliksi, kun Oilers vei pelin maalein 3-1.

Jesse Puljujärvi antaa kantapäällään näppärän passin voittomaaliin:

Katso myös: Video: Uskomatonta taistelua – Rangersin Brendan Lemieux jatkoi vetojen blokkaamista vaikkei pystynyt luistelemaan


Pelaajat:
Joukkueet: