Video: Jesse Puljujärvi vastasi vessapaperihaasteeseen Juha Malisen opein – ohjeet tepsivät liiankin hyvin

Jesse Puljujärvi ja Juha Malinen / Pallomeri.net

Kärppien Jesse Puljujärvi otti osaa vessapaperihaasteeseen, mutta tarvitsi siihen ulkopuolista apua. Onneksi lähipiiristä löytyy futisluotsi Juha Malinen.

Urheilusarjat ovat koronaviruksen takia tauolla ja moni urheilija on joutunut tavallisten kansalaisten tapaan karanteenioloihin. Tämän myötä internetissä on alettu julkaisemaan videoita, jotka piristävät urheiluväen arkea.

Vessapaperin hamstraamisen pilkkaamisesta lähtenyt ilmiö muuttui siis niin sanotuksi vessapaperihaasteeksi, jossa urheilijat ovat esitelleet taitojaan vessapaperirullien avulla enemmän tai vähemmän vakavissaan.

Oulun Kärppien tähtihyökkääjä Jesse Puljujärvi on nyt lyönyt lusikkansa soppaan, mutta ei saanut tyydyttävää suoritusta aikaan pelkästään omin nokkineen.

Mainos alkaa

Haastevideollaan Puljujärvi yrittää pomputella rullaa kuin jalkapalloa, mutta ei saa rytmiä päälle. Onneksi lähipiiristä löytyy apua ja Puljujärvi huikkaa tyttöystävänsä isän, eli kuvan ulkopuolella olevan Suomen alle 21-vuotiaiden jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Juha Malisen hätiin.

– Noni koutsi, tuuhan näyttämään, Puljujärvi tokaisee Maliselle.

– Tää on nyt liian vaikeeta sulle. Ajattele, että tämä on lätkä ja sä et luovu siitä koskaan, Malinen opastaa.

Lyhyt valmennussessio näyttää tuovan tulosta, sillä jatkossa rulla tottelee Puljujärveä niin hyvin, ettei hänen aina tarvitse edes osua siihen jalallaan saadakseen sen ilmaan. Pomputtelu sujuu niin moitteettomasti, että herkempi voisi epäillä jonkinlaisten kepulikonstien käyttöä.

Jesse Puljujärvi vastaa vessapaperihaasteeseen Juha Malisen opein:

Katso myös: Video: Työtön rugbyselostaja purki tylsistymistään – selosti hulvattomasti arkista elämänmenoa


Pelaajat: