IL: Jesse Puljujärvi avautui tilanteestaan – ”Luultavasti mulle tulee pelipaidan vaihto”

IL: Jesse Puljujärvi avautui tilanteestaan – ”Luultavasti mulle tulee pelipaidan vaihto”

Edmonton Oilersin Jesse Puljujärvi on ajautunut vaikeaan tilanteeseen NHL:ssä, sillä nuorukaisen ura rapakon takana ei ole käynnistynyt odotetusti.

Puljujärvi ei ole pystynyt vastaamaan Edmontonin vastaamiin odotuksiin, vaan suomalaishyökkääjä on seilannut NHL:n ja AHL:n välillä. Pysyvä pelipaikka Oilersin kokoonpanosta onkin jäänyt toistaiseksi haaveeksi ja siirtohuhut ovat alkaneet vellomaan.

Puljujärven sopimus tuli päätökseen tämän kauden päätteeksi, joten kesällä edessä on sopimusneuvottelut. Se on kuitenkin vielä arvoitus, että minkä seuran kanssa hyökkääjä lopulta istuu neuvottelupöytään.

Puljujärvi itse ennakoi Iltalehdelle, että maisema saattaa vaihtua vielä kesän aikana, joten nuorukaisen leirissä eletään jännittäviä aikoja.

– Luultavasti mulle tulee pelipaidan vaihto. Seuraavasta osoitteesta ei ole vielä tietoa. Näihin siirtoihin saattaa mennä vähän aikaa, Jesse Puljujärvi paljastaa IL:lle.

Puljujärvi kävi keväällä leikkauksessa, jossa hyökkääjän lonkat operoitiin. Kuntoutuminen on kuitenkin kovassa vauhdissa eikä operaatio tule vaarantamaan kauden alkua.

– Kaikki on mennyt tosi hyvin, olen ihan hyvässä vauhdissa kuntoutumisen ja harjoittelun suhteen. Kauden alkuun on vielä paljon aikaa. Harjoitusleirin alkuun mennessä olen kyllä täydessä kunnossa, Pulju kertoi Iltalehdelle.

Jaa tämä:

Joukkueet:
Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut