Venäläismedia: Torpedo kaupittelee hurjalla summalla Jesse Puljujärven pelaajaoikeuksia

Jesse Puljujärvi Kärpät Liiga / Pallomeri.net

Jesse Puljujärven tulevaisuus on ollut isosti otsikoissa, sillä useampi taho odottaa nuorukaisen seuraavaa siirtoa. Onko luvassa jälleen maisemanvaihdos?

Puljujärven kohdalla käytännössä kaikki sarjat ovat vielä mahdollisia, sillä paluu NHL:ään ei ole mitenkään poissuljettu, mutta myös siirtyminen Liigasta isompiin ympyröihin, kuten KHL:ään on mahdollista.

Venäläislehti Championatin mukaan Puljujärven pelaajaoikeudet KHL:ssä omistava Torpedo onkin nyt lähtenyt kokeilemaan siipiään markkinoilla, sillä seura on lähtenyt kaupittelemaan suomalaishyökkääjä oikeuksia. Puljujärvi on lehden mukaan Torpedolle liian kallis hankinta, joten vaihtoehdoksi tuli oikeuksien myyminen.

Mainos alkaa

Torpedo ilmeisesti tietää suomalaisen markkina-arvon, sillä Championatin mukaan venäläisseura pyytää oikeuksista hurjat 380 000 euroa. Lehti tietää kertoa myös Jesse Puljujärven mahdollisen sopimuksen arvon, sillä viime kaudella Kärpissä pelannut hyökkääjä tavoittelee KHL:stä 640 000 – 760 000 euron vuosipalkkaa.

Edmonton Journal -lehti puolestaan tietää kertoa, että ainakin yksi KHL-seura on Puljujärven perässä. Championatin mukaan todennäköisiä osoitteita olisi Avangard Omsk tai Barys Astana. Lehti kuitenkin heittää ilmoille myös Jokereiden nimen, sillä helsinkiläisseura olisi ainakin vakaa kasvuympäristö nuorelle suomalaistähdelle.


Pelaajat: