Video: Jesse Puljujärveltä nätti passi – Leon Draisatl suti yv-osuman sisään

jesse puljujärveltä passi Edmonton Buffalo - Pallomeri.net

Jesse Puljujärven pistetili jatkoi karttumistaan, kun Edmonton Oilers oli perjantain NHL-kierroksella matkannut Buffalo Sabresin vieraaksi.

Kotijoukkue oli jo avauserässä mennä johtoon Arttu Ruotsalaisen toimesta, mutta suomalaisen ohjurimaali hylättiin korkean mailan vuoksi. Toisen erän alussa Buffalo kuitenkin onnistui viimeistelemään ottelun avausmaalin, kun Anders Bjork viimeisteli läpiajon päätteeksi.

Tätä iloa kesti vain pari minuuttia ennen kuin Edmontonilta saatiin ylivoimalla vastaus. Jesse Puljujärvi irtaantui hienosti maalinedustalta sivuun ja sai syötön Ryan Nugent-Hopkinsilta. Suomalainen jatkoi pelivälineen tyylikkäästi yhdellä kosketuksella maalin eteen Leon Draisaitlille, joka ei suoraan one-timerista onnistunut, mutta toisella sutaisulla kiekko löysi tiensä Sabres-rysään.

Hetkeä myöhemmin Draisaitl onnistui toistamiseen Connor McDavidin tarjoilusta vieden vieraat 2-1-johtoon. Saksalainen on mättänyt kauden 13 otteluun tehot 14+14=28, joilla hän myös johtaa koko liigan pistepörssiä kolmen pisteen erolla McDavidiin.

Viiden ottelun tappioputkessa seilannut Buffalo onnistui kuitenkin nousemaan tasoihin Dylan Cozensin toimesta, ja samainen mies tehtaili myös voittomaaliksi jääneen 3-2-osuman ajassa 59:10. Matsin tarkemmat tilastot voit katsoa NHL:n sivuilta.

Jesse Puljujärveltä nähtiin kelpo tarjoilu Draisaitlin ensimmäiseen osumaan:

Toisen puolestaan tarjoili Connor McDavid:


Pelaajat:
Joukkueet: