Jesperi Kotkaniemi lähti kostoretkelle – haki venäläisen tappeluun ja takoi melkoisia iskuja perään

Jesperi Kotkaniemi

Carolina Hurricanesin Jesperi Kotkaniemi joutui tappelupuuhiin St. Louis Bluesia vastaan, kun suomalainen lähti puolustamaan joukkuekaveriaan Derek Stepania.

St. Louisin ja Carolinan välisen ottelun toista erää oli pelattuna vajaat kuusi minuuttia, kun hanskat lensivät maahan. Kotkaniemi lähti kostopuuhiin, sillä suomalaishyökkääjä ei kysellyt perään, vaan nouti yksinkertaisesti St. Louisin Alexei Toropchenkon tappeluun.

Venäläinen oli taklannut hetkeä aiemmin kyseenalaisesti Derek Stepanin laitaan, joten Kotkaniemi lähti puolustamaan joukkuekaveriaan. Toropchenko saikin kylmää kyytiä, kun raivostunut Kotkaniemi alkoi takomaan nyrkkejä perille. Lopulta myllyt loppuivat kuitenkin melko lyhyeen ja tuomaristo pääsi kaksikon väliin.

Carolina oli vieraskaukalossa täysin omaa luokkaansa, sillä ne nappasi ottelusta 7-2-voiton. Kotkaniemi kirjautti jäähyjen lisäksi tililleen yhden syöttöpisteen. Myös Sebastian Aholle merkattiin yksi syöttöpiste, kun taas Teuvo Teräväinen alusti kaksi Carolinan osumaa.

Jesperi Kotkaniemi tappeli St. Louis Bluesia vastaan

https://twitter.com/lehockeyherald/status/1507930988877389831?s=20&t=kvHyKfbJQ7Hghfha74S2Iw

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat:
Joukkueet: