Video: Jesperi Kotkaniemi jäi sikamaisen taklauksen alle – taklaaja selvisi kuin koira veräjästä

Jesperi Kotkaniemi Montreal Canadiens / Pallomeri.net

Montreal Canadiensin Jesperi Kotkaniemi jäi todella tuman taklauksen alle ottelussa Calgaryä vastaan, eikä ajelija saanut rangaistusta.

Montreal Canadiens sai lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kotonaan nokkiin Calgary Flamesilta maalein 0-2 ja Jesperi Kotkaniemen kohdalla tämä tapahtui aivan kirjaimellisesti.

Kotkaniemi piti kiekkoa Montrealin maalin takana ja oli väistämässä karvaajaa, kun Calgaryn Dillon Dube rullasi hänen ylitseen täysin puun takaa. Dube tuli kolmantena miehenä tilanteeseen ja pääsi yllättämään Kotkaniemen totaalisesti.

Duben taklaus kolahti myös rajulla voimalla suoraan Kotkaniemen päähän, mutta tilannetta seurannut raitapaitaosasto päätti pitää pillin taskussaan, vaikka taklaus oli minkä tahansa liigan sääntöjen mukaan vähintään rangaistuksen paikka.

Sen sijaan Kotkaniemeä puoustamaan tullut Montreal-kippari Shea Weber passitettiin istumaan kahden minuutin rangaistusta.

Kotkaniemen toinen erä jäi kesken taklauksen vuoksi, mutta onneksi hän kykeni jatkamaan peliä kolmannessa erässä, joten näyttää siltä, että hän vältti vakavimmat seuraukset.

Jesperi Kotkaniemi jäi törkeän taklauksen alle ottelussa Calgaryä vastaan:

Katso myös: Video: New Jerseyn Janne Kuokkanen iski NHL-uransa avausmaalin


Pelaajat:
Joukkueet: