Video: Montreal yllätti Pittsburghin – Jesperi Kotkaniemi osui varsin onnekkaasti

Jesperi Kotkaniemi

Montreal Canadiensin Jesperi Kotkaniemi onnistui maalinteossa lauantain ja sunnuntain vastaisena yönä, kun Montreal nappasi 3-2-jatkoaikavoiton.

Pittsburgh Penguins yllätettiin heti pudotuspelien ensimmäisessä ottelussa, kun Montreal onnistui nappaamaan jännittävien vaiheiden jälkeen 3-2-jatkoaikavoiton.

Taiston avausmaalista vastasi suomalaishyökkääjä Kotkaniemi, joka sattui seisomaan maalin edustalla oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Kaikki kuitenkin lasketaan, joten nuorukainen sai heti kärkeen maalitilinsä auki. Montreal karkasi toisessa erässä 2-0-johtoon, kunnes Pittsburgh osui nopeassa ajassa kahdesti.

Pensillä oli omat mahdollisuutensa laittaa peli pakettiin päätöserän loppupuolella, kun joukkueelle tuomittiin rangaistuslaukaus. Conor Sheary ei kuitenkaan onnistunut maalinteossa, joten voittajaa lähdettiin hakemaan jatkoajalta.

Mainos alkaa

Jatkoajalla puolestaan Montrealille tuomittiin rangaistuslaukaus, jota asettui laukomaan Jonathan Drouin. Lopputulos oli sama kuin Shearylla eli ei maalia.

Kamppailun voittomaali saatiin lopulta ajassa 73:57, kun Canadiensin Jeff Petry latasi kiekon verkon perukoille ja toi Montrealille ensimmäisen kiinnityksen jatkopaikkaan.

NHL Playoffs -kiekkoa on tarjolla seuraavaksi sunnuntai-iltana klo 21:00, kun Nashville Predators ja Arizona Coyotes iskevät yhteen.

Jesperi Kotkaniemi osui onnekkaalla tavalla

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen YouTubesta!

 


Pelaajat:
Joukkueet: