Taitava tahtomaali – Jesperi Kotkaniemi painoi oman riparinsa Rangersin reppuun

Jesperi Kotkaniemi Carolina Hurricanes

Carolina Hurricanesin Jesperi Kotkaniemi iski kiekon New York Rangersin reppuun viimeistellen omasta riparistaan tahdolla ja taidolla.

Carolina Hurricanes otti kotonaan tylysti pataan New York Rangersilta maalein 6-2, mutta ottelun toisessa erässä ehti näyttää siltä, että hurrikaanien suomalaisjaosto kääntää pelin kotijoukkueelle.

Hurricanes oli toiseen erään lähdettäessä 1-0-tappiolla, kun Teuvo Teräväinen tasoitti pelin ja paria minuuttia myöhemmin Jesperi Kotkaniemellä oli kunnia viedä joukkueensa johtoon.

Kotkaniemen maali oli hieno yhdistelmä tahtoa ja taitoa. Kotkaniemelle pelattiin hyvä vetopaikka keskustaan, mutta Rangers-vahti Jaroslav Halak veti pitemmän korren. Kotkaniemi kuitenkin seurasi hyvällä tahdolla irtokiekkoa ja väänsi sen taitavasti Rangersin pussiin.

Toisen erän lopulla kelkka kuitenkin kääntyi vieraille. Rangersin Artemi Panarin tasoitti ja iski lopulta neljästi Kaapo Kakon säestäessä tyhjiin tehdyllä osumalla ja näin kolmannesta erästä tuli Hurricanesin kannalta erittäin synkkä.

Carolina Hurricanesin Jesperi Kotkaniemi iskee kiekon väkisin Rangersin häkkiin:

Katso myös: Arizonan Juuso Välimäki oli mielettömässä syöttövireessä – takoi tehot 0+4 ottelussa St. Louisia vastaan


Pelaajat:
Joukkueet: