Video: Jesperi Kotkaniemi loukkaantui karusti – löi päänsä rajusti jäähän

Jesperi Kotkaniemi Montreal Canadiens / Pallomeri.net

Montrealin Jesperi Kotkaniemi koki kovia ottelussa Coloradoa vastaan, kun hän taklauksen yhteydessä kaatui holtittomasti ja löi päänsä jäähän.

Montreal Canadiensin Jesperi Kotkaniemen tuskainen kausi sai todella ikävästi jatkoa, kun hänen pelinsä jäi kesken jo puolentoista minuutin jälkeen ottelussa Colorado Avalanchea vastaan.

Kotkaniemi sai kaukalon kulmassa niitin rajuista taklauksista tunnetuksi tulleelta Nikita Zadorovilta. Tilanne vaikutti päällisin puolin siltä, että Kotkaniemellä kävi vain tavattoman huono tuuri, kun hän sinänsä puhtaan taklauksen seurauksena kaatui taaksepäin ilman kontrollia ja löi päänsä tylysti jäähän.

Mainos alkaa

Kotkaniemi talutettiin jäältä pois ja hän vaikutti olevan muissa maailmoissa. Hidastuksista alkoi myös paljastua toisenlainen tarina, jonka myötä onkin mielenkiintoista nähdä reagoiko NHL:n kurinpito taklaukseen millään tavalla.

Hidastukset (videolla 0:23-0:36) näet paljastavat, että Zadorov antaa jalallaan iskun Kotkaniemen polvitaipeisiin ja samalla työntää edestäpäin käsillään, mikä viittaisi siihen, että hän syyllistyi jalkapyyhkäisyyn ja aiheutti Kotkaniemen kaatumisen täysin tahallaan.

Zadoroville ei tuomittu tilanteesta rangaistusta. Colorado voitti ottelun maalein 3-2.

Jesperi Kotkaniemi loukkaantuu taklaustilanteessa:

Katso myös: Video: Panu Mieho neljän ottelun pelikieltoon – taklasi Patrik Puistolan sairaalakuntoon


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,