Video: Jukuri-pakki sähelsi alimpana miehenä – JYP:n Jerry Turkulainen naulasi tylysti yläkulmaan

Jerry Turkulainen JYP / Pallomeri.net

Jukurien puolustaja Jakub Galvas teki karmaisevan virheen alimpana miehenä ja JYP:n Jerry Turkulainen rankaisi tylyllä tavalla.

Jukurit isännöi JYP:iä lauantain Liiga-kierroksella ja ottelusta mudostui melko maalirikas ja viihdyttävä näytelmä, jonka JYP vei lopulta maalein 4-3.

Komeiden suoritusten lisäksi ottelussa todistettiin myös hieman kesäteräistä höntyilyäkin. Tällä saralla koomisimman ja näyttävimmän suorituksen tarjoili Jukurien puolustaja Jakub Galvas.

Jukurit oli ylivoimalla, kun Galvas haki kiekkoa JYP:n purun jälkeen omasta päästään. Galvas kiersi maalin takaa liikkeelle ja hukkasi nolosti kiekon oman maalin tuntumassa.

Mainos alkaa

Karvaamaan tullut JYP:n Jerry Turkulainen ei jättänyt Galvasin antamaa herkkujättöä käyttämättä, vaan otti kiekon lapaansa, asteli luukulle ja nosti pelivälineen tylysti yläpesään.

Tappion karvas kalkki oli tällä kertaa Jukureille erityisen kitkerää, sillä Jukurit johti ottelua kolmeen eri otteeseen, mutta omilla virheillään päästi JYP:n aina tasoihin ja lopulta ohi.

Jakub Galvas mörhöilee ja Jerry Turkulainen rankaisee:

Katso myös: Video: Jokerit-veskarille karmea moka – lensi takapuolelleen ja Lokomotiv rankaisi


Joukkueet: ,