Jerome Boateng kiiruhti auto-onnettomuuteen joutuneen poikansa luo – Bayern München antoi sakot koronarajoitusten rikkomisesta

Jerome Boateng bayern - pallomeri.net

Bayern Münchenissä pelaava Jerome Boateng on saanut seuraltaan sakot rikottuaan koronaviruksen takia voimassa olevia liikkumisrajoituksia.

Sakkorangaistuksen asettaa kuitenkin varsin kyseenalaiseksi se, miksi Boateng näitä rajoituksia rikkoi; hän matkasi nimittäin toiseen kaupunkiin auto-onnettomuudessa loukkaantuneen poikansa luokse.

– Tiedän että tein virheen, kun en kertonut seuralle matkastani. Sillä hetkellä ajattelin kuitenkin vain poikaani. Hän ei ollut hyvässä kunnossa. Jos poika soittaa isälleen, niin totta kai menen minä vuorokaudenaikana hyvänsä, Boateng kertoi Bild-lehdelle.

Mainos alkaa:

Seuran tiedotteessa ei kerrottu sakkosummaa, mutta rahojen kerrottiin kuitenkin menevän hyvään tarkoitukseen, eli paikallisille sairaaloille.

– Boateng on rikkonut seuran antamia ohjeita olemalla liian kaukana kotoaan. Nämä ohjeet määrittävät FC Bayernin pelaajien käytöstä nykyisessä tilanteessa hallituksen liikkumisrajoitusten ja terveysviranomaisten suositusten mukaisesti, seura sanoi tiedotteessaan.

Lue myös:

Lehti: Valioliiga suunnittelee kaikkien aikojen jalkapallokesää – kausi pelataan loppuun, joukkueet suljetaan ”kesäleireille”

Lukas Hradecky podcastissa: ”Pelaajat on h****tin etuoikeutettuja”


Pelaajat:
Joukkueet: