Video: Jeremy Stephens ei saanut silmäänsä auki – UFC-illassa 15 sekunnin pääottelu, yleisö raivostui

Yair Rodriguez vs Jeremy Stephens

UFC:n paluu Meksikoon meni pieleen pääottelun kestettyä vain 15 sekuntia, kun Jeremy Stephens ei saanut silmäänsä auki. Yleisö raivostui tuloksesta.

Vapaaotteluorganisaatio UFC järjesti kahden vuoden tauon jälkeen otteluillan Mexico Cityssä, mutta odotettu ilta päättyi karmeaan pettymykseen, kun Yair Rodriguezin ja Jeremy Stephensin välinen pääottelu jouduttiin keskeyttämään vain 15 sekunnin jälkeen.

Rodriguez osui sormellaan Stephensiä silmään ja Stephens näytti heti tuomarille, ettei kaikki ole kunnossa. Stephensin henkilökunnalle annettiin viisi minuuttia aikaa hoitaa ottelija takaisin kuntoon, mutta aikarajan umpeuduttua Stephens ei vieläkään pystynyt avaamaan silmäänsä, joten tuomarille ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin keskeyttää ottelu.

Yleisö raivostui keskeytyspäätöksestä ja alkoi riehumaan. Kehä alkoi nopeasti täyttyä kovaa meteliä pitävän yleisön heittämästä tavarasta ja Stephens sai niskaansa muun muassa oluttuoppeja poistuessaan pukusuojaan.

Mainos alkaa

Ottelijoiden välinen sanailu ainakin viittaa siihen, että parivaljakko palaa kehään varsin läheisessä tulevaisuudessa. Rodriguez heitti löylyä kiukaalle vihjaillen, että Stephens saattoi vain esittää. Stephens luonnollisesti riemastui kommenteista kuultuaan ja ilmoitti olevansa valmis ottelemaan vaikka jo kahden viikon kuluttua.

Jeremy Stephens saa osuman silmäänsä:

Yleisö raivostuu kuultuaan pääottelun keskeytyksestä:

Katso myös: Oppitunti positiivisuudesta – Federer ja Nadal läksyttivät Fogninia kesken matsin


Pelaajat: ,