Jeremy Chardy – Emil Ruusuvuori näkyy ilmaiseksi – tässä live stream

Emil Ruusuvuori Thiago Monteiro live stream cincinnati

Cincinnatin ATP-turnauksen karsinnat käynnistyvät torstaina ja mukana nähdään suomalaisväriä. Tässä live stream Jeremy Chardy-Emil Ruusuvuori -otteluun.

Jeremy Chardy – Emil Ruusuvuori – ilmainen live stream

Ruusuvuori on tehnyt todellisen läpimurron tämän vuoden aikana, joten koronavirus sotki harmittavasti suomalaisen marssia ylemmäksi maailmanlistalla. Nyt on kuitenkin vielä aika todistaa ja ensimmäinen haaste on ranskalainen Chardy, joka on maailmanlistalla sijalla 59.

Ruusuvuori tarvitsee karsinnoista kaksi voittoa selvitäkseen pääsarjaan ja karsinnoissa 2. sijoitettu Chardy on varmasti matkan ison este. Suomalainen lähtee otteluun kuitenkin suosikkina, joten se kertonee kaiken siitä, että mahdollisuudet selvitä pääsarjaan ovat mainiot.

Jännittävä karsintamatsi on luvassa torstai-iltana aikaisintaan klo 22:30. Todennäköisesti alkamisaika menee kuitenkin lähemmäksi puolta yötä.

Mainos alkaa

Unibet lähettää kamppailun suorana lähetyksenä ilmaisen live stream -palvelun kautta. Sinulla tarvitsee olla vain aktiivinen pelitili, jossa on vähintään 1€ rahaa. Saat tilin auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!


Pelaajat: