Lähde: Jere Uronen vaihtaa seuraa – uusi osoite löytyy MLS:stä

Jere Uronen
Kuva: Getty Images

Suomen maajoukkuepelaaja Jere Uronen on vaihtamassa seuraa, sillä The Charlotte Ledger -sivusto kertoo miehen tehneen sopimuksen MLS-seura Charlotte FC:n kanssa.

Uronen on kuulunut Suomen kantaviin voimiin jo pitkään, mutta viime vuosina oikean seuran löytäminen on ollut haastavaa. Ranskan Ligue 1 -seura Brestistä matka kävi Bundesliigassa pelanneeseen Schalkeen, mutta jälleen edessä olisi maiseman vaihdos.

The Charlotte Ledger -sivusto tietää kertoa, että suomalaispelaaja olisi tehnyt 2,5 vuoden mittaisen sopimuksen MLS:ssä pelaavan Charlotte FC:n kanssa. Seuran kulunut kausi on ollut haastava, koska 23 ottelusta on irronnut vain kuusi voittoa. Näin ollen vahvistukset tulisivatkin varmasti tarpeen, jotta kurssi saadaan käännettyä.

Mainos alkaa:

Uronen tulee olemaan suuressa roolissa myös Huuhkajien syksyn tärkeissä karsintapeleissä, kun jalkapallon EM-kisat siintävät unelmana. Loistavasti karsintalohkonsa aloittanut Suomi on tosissaan kiinni kisapaikassa, mutta se vaatii onnistumista myös lopuista karsintapeleistä.


Pelaajat:
Joukkueet: