Video: Huuhkajien nousuhaaveet murskaksi heti kättelyssä – Jere Uronen sai suoran punaisen kortin

Jere Uronen Huuhkajat Suomi / Pallomeri.net

Huuhkajat hävisi Nations Leaguen päätösottelussa Walesille ja ottelu lähti heti alusta vikasuuntaan, kun Jere Uronen ajettiin ulos.

Huuhkajien haaveet lohkovoitosta ja noususta Nations Leaguen A-liigaan kariutuivat melko nopeasti lohkon päätöskierroksen vierasottelussa Walesia vastaan, kun muutenkin altavastaajana otteluun lähtenyt Suomi joutui vajaalle.

Tämä tapahtui ottelun 12. minuutilla, kun Huuhkajien omituisen vapaapotkuratkaisun jälkeen Wales-vahti Danny Ward sai pallon ja lähetti sen heti ylöspäin, kun hyökkääjä Harry Wilson oli menossa kohti Suomen maalia.

Puolustaja Jere Uronen jäi tilanteessa jälkeen ja Wilsonin väärälle puolelle. Hän yritti kaikkensa estääkseen Wilsonin läpiajon, mutta Wilson kaatui Urosen riuhtomisesta ja kun Uronen oli Suomen alin mies, ei tuomarille jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin ajaa Uronen ulos.

Huuhkajat taisteli urhoollisesti alivoimaisenakin ja pysty toisella jaksolla luomaan myös tukun paikkoja. Wales kuitenkin käytti tilaisuutensa ja oli vahvempi maalein 3-1. Näin Huuhkajat jatkaa B-liigassa myös seuraavalla Nations Leaguen kaudella.

Jere Uronen sai tästä tilanteesta suoran punaisen kortin:

Katso myös: Video: Nations Leaguessa nähtiin huikea osuma – pallo maaliin suoraan aloituksesta


Pelaajat:
Joukkueet: