Maalivahtilegenda Jens Lehmann poltti päreensä huolella – riehui naapurin tontilla moottorisahan kanssa

Jens Lehmann

Legendaarinen jalkapallomaalivahti Jens Lehmann on ajautunut sotajalalle naapurinsa kanssa ja vienyt tilanteen melko pitkälle.

Muun muassa Arsenalin ja Saksan maajoukkueen tolppien välissä maineikkaan uran tehnyt Jens Lehmann on noussut kansainvälisiin otsikoihin varsin kyseenalaisesta syystä. Lehmannin välit hänen naapuriinsa ovat tulehtuneet ja tilanne eskaloitui sen verran pahasti, että Lehmann päätti hyökätä naapurinsa autotallin kimppuun moottorisahan kanssa.

Lehmann osti vuonna 2007 arvokkaan kiinteistön Baijerista noin 4,5 miljoonalla eurolla. Talosta avautuu upeat maisemat Etelä-Baijerin kuuluisalle Starnberginjärvelle. Alppien läsnäolo takaa uskomattoman näkymän, josta Lehmann on kuitenkin pystynyt vain haaveilemaan hänen naapurinsa pystytettyä maiseman tielle uuden autotallin.

Saksalaislehti Bild väittää, että Lehmann meni näköesteestä raivostuneena katkaisemaan ja repimään naapurinsa autotallin kattopalkit moottorisahan kanssa alas. Lehmann uskoo myös, että autotalli oli rakennettu hänen tontilleen. Lisäksi Lehmann oli yrittänyt sammuttaa naapurinsa valvontakameran jotta häntä ei nähtäisi, mutta epäonnistui ja narahti poliisille tekosistaan.

Lehmannin kerrotaan olleen katkerassa riidassa naapureidensa kanssa jo jonkin aikaa. Bildin mukaan hän on aiemmin tehnyt heistä rikosilmoituksen omaisuuden vahingoittamisesta ja pakottamisesta.

Tällä kertaa kuitenkin Lehmann oli päivänselvästi se osapuoli, joka aiheutti vahingon. Häntä tutkitaan nyt myös kolmesta muusta ilkivallanteosta, joiden arvo on yhteensä yli 10 000 euroa.

Tsekkaa myös: Torinon päävalmentaja ja urheilujohtaja ottivat kunnolla yhteen hotellin parkkipaikalla – episodi tallentui videolle