Mieletön väistöliike – USA:n polttopallomaajoukkueen Jeff Giovinco meni takaperinvoltilla pois pallon tieltä

Jeff Giovinco USA polttopallomaajoukkue

USA:n polttopallomaajoukkueen Jeff Giovinco viihdytti tekemällä aivan mielettömän väistön, kun hän hyppäsi pallon tieltä takaperinvoltilla.

Polttopallon MM-kisoihin valmistautuvat USA:n naisten ja miesten maajoukkueet esittelivät toimintaansa Yhdysvalloissa järjestetyssä USA Dodgeball All-Star Showcase -tapahtumassa, jossa joukkueet yhdistettiin ja jaettiin kahtia näytösottelua varten.

Miesten joukkueeseen valittu Jeff Giovinco onnistui saamaan lajilleen valtavasti huomiota, kun hän suoritti ottelussa häkellyttävän upean väistöliikkeen.

Toinen pelaaja koitti polttaa Giovincon matalalla heitolla, mutta onnistui peittämään aikeensa sen verran hyvin, että Giovinco päätti varmuuden vuoksi heittää vähän isompaa vaihdetta silmään. Giovinco näet tempaisi salamannopeasti takaperinvoltin ja naurahti itsekin hämmästyttävälle suoritukselleen, joka sai myös yleisön villiintymään.

Giovincon suoritus nousi huippusuositun SportsCenter -ohjelman klippilistan ykköseksi. Valtavan TV-näkyvyyden lisäksi on ohjelman Twitter-tilillä jaettua klippiä katsottu jo lähes 700 000 kertaa.

Jeff Giovinco suorittaa huikean väistön takaperinvoltilla:

Katso myös: Esapekka Lappi ajoi rajusti katon kautta ympäri – joutui hakemaan järvestä vettä autoon ja ajoi viimeisen EK:n ilman tuulilasia