Video: Tv-toimittajalla löi koomisesti tyhjää – ei tunnistanut Jazzin pelaajaa tehdessään gallupia hänen joukkueestaan

Jordan Clarkson Utah Jazz / Pallomeri.net

Tv-toimittajalle kävi nolo ja koominen kämmi, kun hän ei tunnistanut Utah Jazzin Jordan Clarksonia tehdessään joukkueesta gallupia.

Utah Jazzin kotikaupungin Salt Lake Cityn paikallisen tv-kanava KUTV:n toimittajalle Hayley Crombleholmelle sattui hyvin huvittava moka, kun hän oli kaupungin kadulla tekemässä gallupia nimenomaan Jazzia koskien.

Yksi henkilöistä, jonka Crombleholme pysäytti, oli Jazzin Jordan Clarkson, eikä Crombleholme tunnistanut tätä. Hälytyskellot eivät soineet edes siinä kohtaa, kun hän pyysi Clarksonia tavaamaan nimensä nauhalle, jotta nimi saataisiin lähetyksen tekstiplanssissa oikein.

Clarkson otti tilanteen rennosti ja huumorilla. Hän ei tehnyt asiaa millään lailla selväksi vaan näytteli oman roolinsa viimeisen päälle. Huvittavin klippi haastattelusta tuli kohdalle, kun Crombleholme kysyi käykö Clarkson Jazzin peleissä.

– Kyllä, käyn usein, Clarkson vastasi naama peruslukemilla.

Moka paljastui Crombleholmelle myöhemmin ja hän itse myös nosti Twitter-tilillään kättä pystyyn virheen merkiksi. Clarkson kävi myös kommentoimassa Crombleholmen twiittiä alleviivaten tapauksen humoristisuutta.

Tv-toimittaja pysäytti Utah Jazzin Jordan Clarksonin tehdessään gallupia joukkueesta:

Katso myös: Video: Täysin älytön temppu Ryder Cupissa – Jordan Spieth löi viheriölle lähes mahdottomasta paikasta


Joukkueet: