Täysin järjetön maailmanennätys – Jaxon Italiano veti 8008 leukaa 24 tunnissa

Jaxon Italiano Leuanveto maailmanennätys

Australialainen Jaxon Italiano otti nimiinsä uuden leuanvedon maailmanennätyksen. Italiano kiskoi vuorokaudessa yli 8000 leukaa.

Maailmanennätyksiä on monen sorttisia ja jotkut niistä ovat samalla sekä huikeita että myös aivan järjettömiä. Tähän kategoriaan menee Australialaisen Jaxon Italianon uusi leuanvedon maailmanennätys. Italiano näet teki uskomattomat 8008 toistoa 24 tunnin aikana. Aiempi ennätys rikkoontui siis lähes 300:lla vedolla.

Italiano oli jakanut viime vuoden marraskuussa sosiaalisessa mediassa tiedon, että hän aikoo yrittää maailmanennätyksen rikkomista. Nyt neljää kuukautta myöhemmin ennätyksiä hallinnoiva ja valvova Guinness on vahvistanut Italianon tuloksen. Hän harjoitteli yritystään varten kahdeksan kuukautta, mutta joutui siirtämään sitä useamman kerran loukkaantumisien takia.

– Jouduin valitettavasti jättämään viimeiset kolme ja puoli tuntia käyttämättä, koska olin aivan loppu, Italiano kirjoitti Instagram-tilillään.

Italiano rikkoi myös 12 tunnin ennätyksen 5900:lla vedolla. Hän keräsi myös jokaisella suorituksella rahaa Australian dementiajärjestölle. Italiano sai kerättyä kokoon 8782 dollaria, eli noin 8300 euroa.

– Ajattelin, että se olisi hyvä idea tehdä yhteistyötä dementian kanssa työtä tekevän hyväntekeväisyysjärjestön kanssa. Se on sairaus, jonka lähellä tein aiemmin töitä, kun työskentelin vanhainkodissa, Italiano sanoi.

Jaxon Italiano tekee uuden leuanvedon maailmanennätyksen:

Katso myös: Yksi mäki oli hiihtäjille myrkkyä – koominen video paljastaa Vasaloppetin parhaat kaatumiset