Jatkuuko Minnesotan voitontanssi: Yön NHL vihjeet tulevat tässä!

Vedonlyöntivihjeet illan NHL -otteluun

Katseet kohti yön NHL-kierrosta. Viiden ottelun kattaus tarjottimella ja henkilökohtaisena herkkupalana ehdottomasti Wild – Canucks suorana Xcel Energy Centeristä. Wild miehistö ei ole kertaakaan hävinnyt sen jälkeen, kun Kulta-Mikke palasi lasaretista. Yksitoista osumaa ja vain kolme omissa viimeiseen viiteen otteluun puhuu enemmänkin, kuin puolestaan. Vastustaja Canucksin saldo viimeisistä otteluista ei taasen ole aivan yhtä ruusuinen jokseenkaan ei myöskään aivan huonoimmasta päästä. Vaikka kaikki merkit viittaisivatkin Wild miehistön voittoon jälleen jätetään se pelaamatta. Pusketaan underia kehiin. Under 4,5 maalia tarjoaa 2,08 kerrointa ja me iskemme siihen kiinni, kuin läski hattaraan!

Aina jos pelataan underia johonkin kohteeseen on se jo pelkästään urheilun nimissä kumottava välittömällä over naarauksella. En tiedä saanko paljoakaan vastaväitteitä, mikäli paiskaan faktat tiskiin ja sanon Sharks – Flames ottelun olevan satasen saletti overi. Tulosveikkauksia kehiin? Minä heitän 5-2. Over 5.5 antaa tälle kohteelle kerrointa 2,20.

Kuka oli #pelipaikoilla, kun aiemmin vihjattu Ak Barz Kazan uiskenteli kertoimella 3,15 verkkoihin? Moses ei vielä tänään laittanut ennätyksiä uudelleen, mutta vielä se sieltä tulee. Jos kiinnostaa pysyä ajan tasalla myös muista seikkailuistamme suosittelen seuraamaan Veikkausvihjeitä niin Twitterissä, kuin myös Facebookissa.

Aamulla kun kukko kiekuu, kiekukoon se meille voiton merkiksi!

-Veikkausvihjeet-