Jatkuuko ManU:n huima vire? – Näin voit voittaa kympillä lähes 120 euroa

Jatkuuko ManU:n huima vire? – Näin voit voittaa kympillä lähes 120 euroa

ManU kohtaa tiistai-iltana jalkapallon Mestarien liigassa PSG:n, joka lähtee otteluun todella siipirikkoisella miehistöllä.

Manchester United olisi ollut selvä altavastaaja vielä parisen kuukautta sitten, mutta nyt asetelmat ovat kääntyneet täysin päälaelleen. Suurin muutos on nähty englantilaisjoukkueen pelaamisessa, sillä Ole Gunnar Solskjäer on saanut Unitedin uskomattomaan lentoon. Norjalaisluotsin saldo on suorastaan murhaava, sillä 11 ottelua ovat tuoneet tilille 10 voittoa ja 1 tasapelin.

PSG:lle harmaita hiuksia aiheuttavat loukkaantumiset, sillä sekä Neymar että Edinson Cavani puuttuvat tiistain ottelusta. Kahden supertähden puuttuminen ei voi olla näkymättä pelaamisessa, sillä penkiltä ei juurikaan korvaajia löydy.

Mikäli Manchester United haluaa jatkoon Mestarien liigasta, niin kotipelistä on voitto napattava. Alta pääset lukemaan ohjeet siihen, miten ManU:n voitolla on mahdollisuus muuttaa 10 euron talletus lähes 120 euroksi.

Näin Coolbetin uusi asiakas voi tienata 10 eurolla 119,5 euroa:

  1. Rekisteröidy Coolbetille TÄSTÄ LINKISTÄ ja talleta 10€ käyttämällä koodia 4XBONUS
  2. Saat pelitilillesi yhteensä 50 € pelirahaa tervetulobonuksena.
  3. Lyö kaikki 50 euroa ManU:n voitolle.
  4. Kirjoitushetkellä Manchester Unitedin voitosta saa kertoimeksi 2.39, joten voittosummaksi tulisi 119,5 euroa. (HUOM! Kerroin saattaa elää ennen ottelua.)
  5. Tarjous on voimassa vain asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin lunastaneet Coolbetin ensitalletusbonusta. Bonusraha tulee kierrättää kampanjan sääntöjen mukaan.
Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut