Jatkuuko Leijonien huikea marssi? Näin teet kympillä lähes 280 euroa

Jatkuuko Leijonien huikea marssi? Näin teet kympillä lähes 280 euroa

Leijonien MM-turnaus on sujunut huikeissa merkeissä ja se palkittiin kovimmalla mahdollisella palkinnolla, kun Suomi nappasi paikan välieriin.

Leijonat oli selvä altavastaaja Ruotsia vastaan, mutta sehän joukkueelle sopi enemmän kuin hyvin. Leijonat näytti heti alusta lähtien, että se ei ole lähtenyt nöyristelemään suurta ja mahtavaa Ruotsia, joka joutui armottomaan mankeliin. Tre Kronorin huimat yksilöt pitivät maan mukana ottelussa, vaikkakin Leijonat oli selvästi parempi joukkue kaukalossa.

Tuo uurastus palkittiin lopulta jatkoajalla, kun Sakari Manninen laukoi Leijonat välieriin 5-4-voitolla. Lauantaina on aika tehdä seuraava suuri ihme, kun vastaan asettuu vielä astetta kovempi Venäjä. Voitosta voittoon turnauksessa edennyt punakone joutui omassa puolivälierässä tiukille, kun USA löi tosissaan kampoihin.

Suomella tulee taatusti olemaan omat mahdollisuudet voittoon, mutta se vaatii vielä pykälää parempaa pelaamista. Varsinkin puolustusalueella on oltava tarkkana, sillä yksikin virhe näkyy tulostaululla. Leijonat on kuitenkin altavastaajana parhaimmillaan ja se pääsee otteluun täysin ilman paineita. Se voi olla yllättävänkin suuri asia.

Coolbet tarjoaa uusille asiakkaille loistavan mahdollisuuden tehdä isoa tilin Suomen voitolla, sillä 1o euron panoksella on mahdollisuus voittaa yli 270 euroa.

Näin Coolbetin uusi asiakas voi tienata 10 eurolla yli 270€:

  1. Rekisteröidy Coolbetille TÄSTÄ LINKISTÄ ja talleta 10€ käyttämällä koodia 4XBONUS
  2. Saat pelitilillesi yhteensä 50€ pelirahaa tervetulobonuksena.
  3. Lyö kaikki 50 euroa Suomen varsinaisen peliajan voitolle.
  4. Kirjoitushetkellä Suomen varsinaisen peliajan voitosta saa kertoimeksi 5.55, joten voittosummaksi tulisi 277,50 euroa. (HUOM! Kerroin saattaa elää ennen ottelua.)
  5. Tarjous on voimassa vain asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin lunastaneet Coolbetin ensitalletusbonusta. Bonusraha tulee kierrättää kampanjan sääntöjen mukaan.
Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut