Jatkuuko Carolinan mahtava vire NHL:n pudotuspeleissä? Näin teet kympillä 150 euroa

Jatkuuko Carolinan mahtava vire NHL:n pudotuspeleissä? Näin teet kympillä 150 euroa

Carolinan virettä on ollut mahtava seurata NHL:n pudotuspeleissä, sillä suomalaisten johtama joukkue tiputti avauskierroksella hallitsevan mestarin Washington Capitalsin.

Myös toinen kierros käynnistyi voitolla, kun joukkue kaatoi New York Islandersin numeroin 1-0. Nyt Carolina on saanut levähtää jälleen pari päivää, joten virtaa on varmasti enemmän kuin avausottelussa, johon joukkue joutui lähtemään Capitals-sarjan seitsemän pelin rasitteella.

Islanders puolustaa äärimmäisen tiukasti, mutta Carolinakin osoitti avausmatsissa osaavansa nollata vastustajan. Jatkuuko nuoren joukkueen sensaatiomainen marssi? Coolbetin uusi asiakas voi tehdä isoa tiliä, mikäli Hurricanes on jälleen ottelussa vahvempi.

Näin Coolbetin uusi asiakas voi tienata 10 eurolla 150 euroa:

  1. Rekisteröidy Coolbetille TÄSTÄ LINKISTÄ ja talleta 10€ käyttämällä koodia 4XBONUS
  2. Saat pelitilillesi yhteensä 50€ pelirahaa tervetulobonuksena.
  3. Lyö kaikki 50 euroa Carolinan voitolle.
  4. Kirjoitushetkellä Carolinan voitosta saa kertoimeksi 3.00, joten voittosummaksi tulisi 150 euroa. (HUOM! Kerroin saattaa elää ennen ottelua.)
  5. Tarjous on voimassa vain asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin lunastaneet Coolbetin ensitalletusbonusta. Bonusraha tulee kierrättää kampanjan sääntöjen mukaan.
Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut