Huuhkajien hyökkääjä Jasse Tuominen siirtyy Allsvenskaniin

Jasse Tuominen Huuhkajat Häcken / Pallomeri.net

Huuhkajien hyökkääjä Jasse Tuominen vaihtaa seuraa. Valkovenäläinen BATE Borisov jää taakse ja uusi osoite on Ruotsin Allsvenskanin Häcken.

Huuhkajien hyökkääjä Jasse Tuominen jatkaa uraansa Ruotsin Allsvenskanissa. Göteborgilasseura BK Häcken tiedotti tehneensä Tuomisen kanssa kolmen vuoden sopimuksen. Häcken hankki Tuomisen Valko-Venäjän suurseura BATE Borisovista.

– Häckenin hyökkäävä pelitapa sopii minulle täydellisesti. Olen keskustellut jo valmentajan kanssa ja kaikki vaikuttaa tarpeisiini sopivalta. Urani kannalta tuntuu oikealta siirtyä Häckeniin. Peliajan lisääntyminen oli iso syy päätökselleni tulla Ruotsiin. Kehityin BATEssa, mutta nyt halusin ympäristöön, joka tuntuu tutulta. Uskon saavuttavani potentiaalini täällä Häckenissä, Tuominen toteaa seuran tiedotteessa.

Tuominen kaipaa peliaikaa paitsi kehittymistään mutta myös kesän EM-kisoja ajatellen. Kilpailu pelipaikoista on kovaa, joten peliaika ja onnistumiset parantaisivat Tuomisen mahdollisuuksia oleellisesti.

BK Häckenin urheilujohtaja Sonny Karlsson pitää uutta hankintaansa nopeana, taitavana ja hyvänä viimeistelijänä.

– Tuominen on myös pelaaja, joka juoksee, repii ja raastaa. Hän antaa meille vaihtoehdon monelle pelipaikalle, vaikka ennen kaikkea pidämmekin häntä ysipaikan pelaajana, Karlsson luonnehti seuran tiedotteessa.

Tsekkaa myös: Eurooppa-liigan 1. pudotuspelikierroksen otteluparit selvillä – ManU saa vastaansa Club Brüggen


Joukkueet: