Video: Toronton Jason Spezza sai kuuden ottelun pelikiellon – veti Jets-pakkia polvella päähän

Jason Spezza Toronto Maple Leafs

Toronton konkarihyökkääjä Jason Spezza sai NHL:n kurinpidolta kuuden ottelun pelikiellon kajautettuaan vastustajaa polvella päähän.

Toronto Maple Leafsin hyökkääjä Jason Spezza on määrätty peräti kuuden ottelun mittaiseen pelikieltoon.

Spezza sai NHL:n kurinpidolta reippaan kakun taklattuaan polvella Winnipeg Jetsin Neal Pionkia päähän. NHL:n kurinpito katsoi, että Spezza oli menossa kostamaan edellistä tilannetta, jossa Pionk oli polvitaklannut Leafsin Rasmus Sandinia.

Tilanteessa oli kosolti epäonnea, sillä Pionk kaatui juuri ennen kuin Spezza pääsi paikalle. Spezza tosin oli tulossa todella kovalla vauhdilla taklaamaan Pionkia, mikä tukee NHL:n teoriaa siitä, ettei kyseessä ollut normaali pelitilanne.

Joka tapauksessa Spezzan polvi osui Pionkia rajusti päähän ja Pionk sai aivotärähdyksen. Spezzalle ei saanut taklauksesta itse ottelussa rangaistusta.

Yllättäväksi tapauksen tekee se, että Spezza on tunnettu hyvin siistinä pelaajalla. Tätä kuvastaa osuvasti myös se, että kyseessä on hänen 19-vuotisen uransa ensimmäinen pelikielto. Spezza ei myöskään aio hyväksyä pelikieltoaan. Sportsnetin Elliotte Friedmanin mukaan Spezza aikoo valittaa saamastaan pelikiellosta suoraan NHL-komissaari Gary Bettmanille.

Jason Spezza sai tästä tilanteesta kuuden ottelun pelikiellon:

Katso myös: Video: Sebastian Aho kentän kinginä! – Tehot 1+1 ja valinta ykköstähdeksi


Pelaajat:
Joukkueet: