Huuhkajat sai ikäviä uutisia – Jasin Assehnoun valitsi Marokon maajoukkueen

Jasin Assehnoun

Huuhkajat pelaa seuraavaksi Kansojen liigassa syyskuun lopussa Romaniaa ja Montenegroa vastaan. Joukkue näihin otteluihin nimettiin keskiviikkona.

Markku Kanerva julkisti miehistönsä tuleviin otteluihin ja samalla mies paljasti lehdistötilaisuudessa vastauksen yhteen kuumaan aiheeseen koskien Jasin Assehnounia. Hollannissa pelaava Assehnoun oli jo Huuhkajien ringissä mukana aikaisemmin, mutta tämän jälkeen homma on ollut jäissä, kun mies on halunnut miettiä Suomen ja Marokon välillä.

Keskiviikkona Kanerva paljasti lehdistötilaisuudessa, että Assehnoun on tehnyt valintansa, jonka johdosta kaikki katseet on käännetty Marokon maajoukkueen suuntaan. Jalkapallon MM-kisat pelataan loppuvuonna ja Marokko on selviytynyt mukaan turnaukseen, johon myös Assehnoun yrittää päästä mukaan.

Näin ollen Huuhkajien ovet sulkeutuvat samalla hetkellä Assehnounilta, kun hän pelaa ensimmäisen virallisen ottelun Marokon paidassa. Suomen kannalta tilanne on harmillinen, sillä pelaaja olisi taatusti ollut mukava vahvistus Kanervan miehistöön.


Pelaajat: