Video: Taitoa vai tuuria? Bostonin Jaroslav Halak kauhaisi aivan käsittämättömän torjunnan rankkarikisassa

Video: Taitoa vai tuuria? Bostonin Jaroslav Halak kauhaisi aivan käsittämättömän torjunnan rankkarikisassa

Boston Bruinsin maalivahti Jaroslav Halak torjui Philadelphia Flyersin Claude Giroux’n rankkarin häikäisevällä epätoivotorjunnalla.

Philadelphia Flyers ja Boston Bruins väänsivät maanantaiyönä huikeaksi maali-iloitteluksi äityneen trillerin, joka venyi aina rankkarikisaan saakka. Philadelphia voitti ottelun lopulta maalein 6-5.

Rankkarikisassa Bostonin edustajat sekä loistivat, että sähelsivät. Loistosta vastasi maalivahti Jaroslav Halak, joka pysäytti tähtihyökkääjä Claude Giroux’n yrityksen kerrassaan uskomattomalla kauhaisulla.

Giroux käänsi kämmeneltä rystylle ja sai Halakin lähtemään kikkaan mukaan. Giroux nosti rystyllä tolppaan, josta kiekko oli menossa maaliin, mutta Halak sai napattua kiekon räpyläkädellään, jonka hän vielä huitaisi selän takaa kiekkoa kohti. Kiekko putosi Halakin selän päälle. Oliko tämä taitoa vai tuuria? Sen voi jokainen päättää itse, mutta päätelmän lopputulos ei vie hitustakaan pois torjunnan upeudesta.

Halakin kannalta olikin sääli, että kisa ratkesi Brad Marchandin naurettavaan epäonnistumiseen, kun hän luisteli kiekosta ohi.

Jaroslav Halak ja upea epätoivotorjunta:

Katso myös: Video: Anaheimin alakerta sekoili kunnolla – maalivahti ja pakki törmäsivät koomisesti maalin takana

Jaa tämä:

Joukkueet:
Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut