Video: Junnutähteä ei hirveästi huimaa – SKA-veskari Jaroslav Askarov kynäsi Ufan karvaajaa tylysti maalin takana

Jaroslav Askarov SKA Pietari / Pallomeri.net

Pietarin SKA:n huippulupaava veskari Jaroslav Askarov on täysin kylmäverinen tapaus. Tästä saatiin osoitus, kun hän kikkaili maalin takana.

Pietarin SKA näytti olevan pulassa maanantain KHL-kierroksen huippuottelussa Salavat Julaev Ufaa vastaan, kun ensimmäiselle erätauolle mentiin Ufan 2-0-johdossa.

SKA:n valmennus teki kuitenkin erätauolla peliliikkeen. Muun muassa Sakari Mannisen tuuripomppuohjurin imuroinut Mikhail Berdin sai jäädä penkille ja kakkosveskarina pelin aloittanut Jaroslav Askarov sai komennuksen maalille.

Mainos alkaa

Syksyn NHL-draftissa Nashville Predatorsin ykköskierroksella itselleen huutama ja Karjala-turnauksessa Venäjän U20-joukkueen maalilla loistanut Askarov herätti joukkueensa ja siivitti SKA:n jatkoaikavoittoon maalein 3-2.

Askarov näytti pelin tiimellyksessä myös kylmäpäisyyttään käsitellessään kiekkoa maalin takana. Karvaamaan tullutta Ufan Dmitriy Kugrishevia odotti melkoinen yllätys, kun Askarov pyörähti Kugrishevin antaman paineen alta pois kerrassaan hävyttömällä spin-o-rama -liikkeellä.

Askarov nöyryytti Kugrishevia totaalisesti ja jatkoi tämän jälkeen peliä antamalla napakan passin oman pakin lapaan, kun Kugrishevilla taas oli selvästi vaikeuksia hahmottaa tapahtunutta.

SKA:n tähtijunnu Jaroslav Askarov pitää Ufa-karvaajaa pilkkanaan:

Katso myös: Video: Huikea pyssy – Sibirin Mikael Ruohomaa kuritti maaliverkkoa KHL:ssä


Pelaajat:
Joukkueet: ,