Jaromir Jagr paljasti syyn, miksi jatkaa yhä pelaamista – “Minulla ei ole vaihtoehtoa”

Jaromir Jagr

Kiekkolegenda Jaromir Jagr tahkoaa yhä ammattilaispelejä omistamansa Kladnon paidassa ja paljasti nyt The Hockey Newsille syyn miksi.

Kiekkomaailman todellisiin suuruuksiin kuuluva Jaromir Jagr on herättänyt ihastusta ja ihmetystä sillä, että hän pelaa ammattilaisena yhä 49-vuotiaana.

Jagr on pelannut viimeiset kolme ja puoli kautta omistamansa Rytiri Kladnon paidassa ja pelit jatkuvat myös alkavalla kaudella, kun seura palaa Tshekin Extraligaan.

Jagr kertoi The Hockey Newsin haastattelussa varsin suoraan, miksi hän aikoo pelata 50-vuotiaaksi asti ja mikä häntä ajaa eteenpäin.

– Tiedätkö miksi jatkan pelaamista? Olen vastuussa seurasta. En minä muuten olisi kaukalossa nolaamassa itseäni. Jos lopetan, niin kumppanit ja sponsorit kaikkoaisivat. Se voisi kaataa koko seuran. Minulla ei ole vaihtoehtoa. Ihmiset eivät ymmärrä sitä, mutta minä en välitä. Vain jumala tuomitkoot minut, Jagr sanoi.

– Se ei ole enää helppoa, usko pois. Suurimman osan urastani tunsin, että jos halusin tehdä maalin, niin tein maalin. Mutta yhtäkkiä se ei enää toimikaan niin. Minun pitää harjoitella ja kiinnittää siihen enemmän huomiota, jotta en taas liho 120-kiloiseksi. Samaan aikaan ihmiset yhä odottavat minulta suuria ja se on ehkä se kaikkien kamalin tunne. Ihmiset luulevat minun pystyvän siihen, mutta itse tiedän, että en pysty, hän jatkoi.

Tsekkaa myös: Video: Venäläisjunnujen kiekkomatsissa kiehahti – sanaharkasta eskaloitui villi joukkotappelu


Pelaajat:
Joukkueet: