Jaromir Jagr lihoi 120-kiloiseksi – jätti kesätreenit kokonaan väliin

Jaromir Jagr Kladno - Pallomeri.net

Tshekkilegenda Jaromir Jagr, 47, on yhä aikeissa jatkaa uraansa, mutta kesätreeneissä käynti ei miehelle ole maistunut – ja se näkyy myös vaa’an lukemissa.

Jagrin paino on noussut kesän aikana reilusta sadasta kilosta peräti 120 kiloon. Syy tähän on yksinkertaisesti se, että treeni ei ole maistunut, mutta ruokahalu on pysynyt ennallaan.

– Syön yhtä paljon kuin silloin, kun treenaan viisi tuntia päivässä. En rajoita itseäni. Suurin ero tulee siinä, kun harjoittelen, niin kulutan paljon kaloreita. Nyt olen ollut kolme kuukautta ilman harjoittelua, Jagr sanoi isport.cz-sivuston mukaan.

Nyt Jagrilla on edessään kuntokuuri sekä ankaraa treeniä. Mies on ilmoittanut pelaavansa Tshekin pääsarjaan nousseen HC Kladnon riveissä kaikki seuran 11 harjoitusottelua. Hän kertoi myös, että aikoo otteluiden jälkeen jäädä jäälle tekemään ylimääräisiä luisteluharjoituksia.

Mies aikoo myös katsoa syömisensä perään.

– Pelin jälkeen väsyneenä minulla ei ole nälkä. En myöskään kykene syömään ennen peliä. Aion myös muuten hieman tarkkailla syömistäni – nytkin kello on puoli yhdeksän enkä ajatellut tänään enää syödä mitään, tshekkilegenda pohdiskeli.


Pelaajat:
Joukkueet: