Hylätty presidentinvaalien ääni herättää hilpeyttä – Jaromir Jagr sai äänen Pirkanmaalta

Jaromir Jagr Pittsburgh Penguins - Pallomeri.net

Suomen presidentinvaalit saivat aikaan hilpeyttä niin meillä kuin muuallakin, kun paljastui, että muun muassa Jaromir Jagr sai kannatusta.

Meneillään olevat Suomen presidentinvaalit herättivät huomiota aina Kanadan urheilumediassa asti ja syy huvittaa myös paikallisesti, sillä Aamulehden tekemä juttu vaalien ensimmäisellä kierroksilla hylätyistä äänistä paljasti mainion yksityiskohdan.

Muun muassa TSN-kanavan ylläpitämä digitaalinen alusta Bar Down jakoi Instagram-tilillään kuvan eräästä äänestyslipukkeesta, jossa äänestäjä ilmaisi tukensa kiekkolegenda Jaromir Jagrille. Ääni oli annettu Pirkanmaalla.

Vähemmän yllättäen tämä avasi oivan alustan somekuiteille, joista kenties tylyimmän ja osuvimman latasi mediapersoona Esko Seppänen, joka iski tikarin eräälle ehdokkaalle.

– Silti enemmän ääniä kuin Hjalliksella, Seppänen heitti viitaten ensimmäisellä kierroksella pahnan pohjimmaiseksi jääneeseen Hjallis Harkimoon.

Kohta 52 vuotta täyttävä ja yhä uraansa jatkava Jagr ei ollut suinkaan ainoa nimi, josta toivottiin uutta presidenttiä hylätyksi päätyneissä äänestyslipukkeissa. Muun muassa Aku Ankka ja Raimo Helminen saivat ääniä, joita ei hyväksytty.

Jaromir Jagr sai äänen Pirkanmaan vaalipiiristä:

Katso myös: Connor McDavidille sattui koominen moka – sanoi tähtivahdin nimen väärin tähdistöpelin varaustilaisuudessa


Pelaajat: