Video: Jaron Johan Brunell koki kovia – vastustajan ruma taklaus johti karmivaan loukkaantumiseen

Johan Brunell Jaro loukkaantuminen / Pallomeri.net

Pietarsaaren Jaron Johan Brunell loukkaantui vakavasti Ykkösen ottelussa AC Kajaania vastaan. Hänen oikean jalkansa pohje- ja sääriluut murtuivat.

Lauantaina pelatusta Ykkösen avauskierroksesta tuli Pietarsaaren Jarolle synkkä. Jaro pelasi vieraskentällä AC Kajaania vastaan ja menetti jo näpeissä olleen täyden pistepotin, kun Kajaani tasoitti lisäajalla loppulukemiksi 2-2.

Pistemenetystä karumpaa oli kuitenkin loukkaantuminen, joka tapahtui toisella jaksolla. Jaron Johan Brunell tavoitteli Kajaanin rangaistusalueella palloa kulmapotkun jälkitilanteessa, kun Kajaanin Jules Yves Samnda jysäytti ruman taklauksen Brunellin vasempaan sääreen molemmat jalkapohjat edellä.

Brunell menetti taklauksesta tasapainonsa, mutta ei loukkaantunut suoraan itse taklauksesta. Hän mursi oikean jalkansa pohje- sekä sääriluun kaatuessaan holtittomasti sen päälle menetettyään tasapainonsa.

Mainos alkaa

Kanssapelaajat näkivät heti kuinka vakavasta vammasta oli kyse ja alkoivat viittilöidä huoltojoukkoja kentälle paarien kera. Paareja kentälle ei kuitenkaan koskaan tuotu tuntemattomaksi jääneestä syystä, vaan peli keskeytyi, kun ambulanssia odotettiin paikalle.

Ennen ambulanssiin nostamista Brunellia hoidettiin kentän puolella vielä useita minuutteja ja ottelu oli keskeytettynä 20 minuutin ajan. Jaron päävalmentaja Niklas Käcko kertoi Ilta-Sanomille, että Brunell leikattiin Vaasan sairalaassa ja ennusteen mukaan operaatio onnistui.

Samndalle ei tuomittu edes varoitusta, mutta Jaro sai tilanteesta rangaistuspotkun, jota se ei tosin pystynyt hyödyntämääjn. Käcko sanoi IS:n haastattelussa myös odottavansa tapauksesta lisäsanktioita Samndalle.

– Hän sai pallon 16 metrin rajan kohdalla ja oli ampumassa pallon kohti maalia. Vastustaja tuli tilanteeseen suoraan molemmat jalkapohjat edellä. Vastustajan kroppa ei ollut ns. kontrollissa. Ihmettelen suuresti, jos tästä ei tule seurauksia.

Johan Brunell loukkaantuu karmivasti Ykkösen avauskierroksella:

Katso myös: Video: Karim Benzema jakoi fantastisen syötön Real Madridin voittomaaliin