Video: Jaron Guillermo Sotelo upotti hävyttömän pilkun – panenka yläriman kautta sisään

Guillermo Sotelo Jaro / Pallomeri.net

Ykkösessä nähtiin yksi kuluvan kauden kylmäverisimmistä suorituksista, kun Jaron Guillermo Sotelo upotti hävyttömän panenka-pilkun.

Pietarsaaren Jaro ja Mikkelin Palloilijat väänsivät lauantain Ykkösen kierroksella tiukan 2-2-tasapelin, mikä tuskin aivan täysin tyydytti kumpaakaan kipeästi pisteitä kaipaavista joukkueista. Jaro on näet jäämässä kärjestä ja MP puolestaan olisi ehdottomasti tarvinnut voiton kivutakseen kohti ylempää loppusarjaa.

Tuloksen epätyydyttävyydestä huolimatta ottelussa nähtiin ainakin yksi suoritus, joka tuskin jätti tekijälleen enää kauheasti todisteluntarpeita. Kyseessä on Jaron 2-1-johtomaali, jonka Guillermo Sotelo upotti pilkulta 49. minuutilla.

Mainos alkaa

Sotelo pelasi kaikesta päätelleen hyvin vahvalla itseluottamuksella, sillä hän päätti tehdä niin sanotun panenka-rankkarin, mutta toi siihen vielä ekstramausteen.

Hän esitti ampuvansa täysillä hämätäkseen maalivahtia, mutta chippasikin pallon rennosti kohti maalia ja röyhkeästi vielä yläriman kautta. Voittoon Sotelon kylmänviileä pilkku ei Jaroa kantanut, sillä MP nousi tasoihin lisäajalla.

Jaron Guillermo Sotelo neppaa härskin panenka-rankkarin yläriman kautta sisään:

Katso myös: Video: ”Kulmapotkukauden kotimainen kärkitulos” – HJK:n Filip Valencic töpeksi koomisesti