Nousukarsintaottelun loppu karkasi käsistä – erotuomari latoi EIF:lle kolme ulosajoa

Jaro-EIF loppurähinä

Jaro ja EIF ratkaisivat kumpi pääsee Veikkausliigan karsinnoissa seuraavaan vaiheeseen. Ottelu sai erittäin kuuman loppuhuipennuksen.

Pietarsaaren Jaro voitti Ekenäs IF:n maalein 2-1 tulikuumaksi äityneessä Veikkausliigan karsintaottelussa, jossa ratkaistiin pääsy seuraavaan vaiheeseen. Voitolla Jaro pääsee pelaamaan varsinaisesta karsijan paikasta yksiosaisessa pelissä Turun Palloseuraa vastaan.

EIF kuitenkin jahtasi peliä aivan viimeiseen asti ja ottelu sai vieraiden kannalta synkän lopun, kun pelin jännite purkautui aivan vääriin asioihin.

Mainos alkaa:

Kaikki sai alkunsa, kun vieraille vihellettiin rajaheitto ja joukkueen kapteeni Valdrin Rashica juoksi Jaron pelaajan ohi kopauttaen tätä hieman jaloille. Jaron pelaaja lysähti maahan ja erotuomari sai tapahtuneesta tiedon korvanappiinsa. Hänelle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa, kuin nostaa Rashicalle toinen varoitus ja poistaa hänet kentältä.

Rashica ja koko vierasjoukkue menetti malttinsa tuomarin ratkaisusta ja härdelli oli valmis. Tunteet kävivät kuumina ja otteet hieman fyysisemmiksi, jolloin erotuomari joutui jälleen turvautumaan kentältäpoistoihin. Rashican lisäksi ulos lähtivät pelaajista Bruno Miguel ja hänen perässään päävalmentaja Philip Pedro.

Jaron ja EIF:n välinen karsintaottelu sai todella kuuman lopun:

Katso myös: Käsittämätön tunarointi – Jaron Jim Myrevik missasi satavarman paikan, vaikka edessä oli enää tyhjä maali


Joukkueet: ,