SaiPa teki kovan kiinnityksen – Jarno Koskiranta palaa seuraan kolmivuotisella sopimuksella

SaiPa teki kovan kiinnityksen – Jarno Koskiranta palaa seuraan kolmivuotisella sopimuksella

SaiPa ilmoitti keskiviikkona uudesta pelaajahankinnasta, kun seuralle jo entuudestaan tuttu Jarno Koskiranta palaa Lappeenrantaa kolmivuotisella sopimuksella.

Koskiranta pelasi edellisen kerran SaiPassa kausina 2009-2012. Tuon jälkeen meni kausi Tapparassa, minkä jälkeen edessä oli seitsemän vuoden ajanjakso Venäjällä. Viimeiset kaudet suomalaishyökkääjä on kuulunut SKA Pietarin tähtisikermään.

– Kolme vuotta SaiPassa oli itselleni erittäin mieleenpainuvaa aikaa. Siitä on erittäin hyvät muistot. Lappeenranta on ollut tukikohta perheelleni. Tapasin vaimoni täällä ja myös parhaat kaverini asuvat nykyään Lappeenrannassa, Jarno Koskiranta kommentoi tiedotteessa.

33-vuotias Koskiranta on äärimmäisen laadukas kahdensuunnan sentteri, joka on ehdottomasti ensi kaudella Liigan parhaimpia pelaajia. Näin ollen SaiPalla onkin mukavat lähtökohdat lähteä kokoamaan palettia Koskirannan ympärille.

– Lappeenrantaan paluu on ollut selviö siitä asti kun täältä lähdin. Sen takia tänne tultiin, että päällimmäinen unelma on ollut jo jonkin aikaa se, että SaiPassa menestyisi. Täällä on ollut hurmosta esimerkiksi Tirkkosen aikaan ja kaupunki on pitkään janonnut menestystä. Olisi kyllä kruununjalokivi itselle, että saisi täällä jotain voittaa, Koskiranta kommentoi SaiPan nettisivuilla.

Jaa tämä:

Joukkueet:
Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut