Jarmo Kekäläinen viritteli todellista siirtopommia – teki offer sheet -tarjouksen Mitch Marnerille

Jarmo Kekäläinen viritteli todellista siirtopommia – teki offer sheet -tarjouksen Mitch Marnerille

Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen yritti melkoista kaappausta, sillä suomalainen oli tehnyt offer sheet -tarjouksen Mitch Marnerille. Asiasta uutisoi Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedman.

Kulunut kesä on tarjonnut NHL:ssä poikkeuksellista mielenkiintoa, sillä useampi kovan luokan nuori supertähti neuvottelee sopimuksesta. Tämä on saanut myös muut seurat kiinnostumaan ja vuosien taukojen jälkeen myös offer sheet -tarjouksia on lyöty pöytään.

Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedman paljasti 31 Thoughts -podcastissa, että myös Columbuksen Jarmo Kekäläinen haki offer sheetillä ryöstöä toisesta seurasta. Suomalaisen kiekkopomon tutkassa oli Toronto Maple Leafsin Mitch Marner, joka hakee yli 10 miljoonan dollarin vuosipalkalla olevaa sopimusta.

Kekäläinen oli tarjonnut Marnerille seitsemän vuoden sopimusta, jonka vuosipalkkaa Friedman ei paljastanut. Toronto-tähti ei kuitenkaan suostunut sopimustarjoukseen, sillä hyökkääjä olisi halunnut lyhyemmän sopimuksen. Näin ollen ryöstöyritys jäi tuhnuksi.

Marnerin ympärillä riittää kuitenkin mielenkiintoa, sillä Toronto on suurissa ongelmissa palkkakaton kanssa ja ainakin New York Islanders on kiinnostunut Marnerin palveluksista.

Jaa tämä:

Aiheeseen liittyvät julkaisut