Jarl Magnus Riiber pysähtyi kesken kisan katselemaan taaksepäin – “Minusta se oli epäkunnioittavaa”

Jarl Magnus Riiber Hiihdon MM-kisat

Yhdistetyn kiistaton kuningas Jarl Magnus Riiber otti ylivoimaisen voiton 10 kilometrin kisassa, mutta teki myös ylimielisen tempun.

Yhdistetyn tämän hetken kiistaton kuningas, Norjan Jarl Magnus Riiber löi pöytään todellista dominointia hiihdon MM-kisoissa, kun hän palaa Sloveniasta kotiin peräti neljän kultamitalin kanssa.

Riiber nostatti kuitenkin äläkän viimeiseksi jääneessä 10 kilometrkin kisassa, kun hän oli suksimassa maaliin. Noin sata metriä ennen maalia hän pysähtyi yhtäkkiä, nosti käden otsalleen ja alkoi tähyilemään taaksepäin, että kuinka kaukana kilpakumppanit olivavat.

Tämän jälkeen hän jatkoi matkaa ja hiihti ylivoimaiseen voittoon. Ylimieliseltä vaikuttanut temppu aiheutti ymmärrettävästi ärtymystä kilpakumppaneissa.

– Minusta se oli epäkunnioittavaa. En ymmärrä sitä ollenkaan. Hänen ei tarvitse tehdä tuollaista, kuudenneksi jäänyt Saksan Julian Schmid sanoi Riiberin toiminnasta.

Toiseksi tullut Jens Lurås Oftebro jäi Riiberistä yli minuutin, vaikka tämä päättikin pelleillä. Riiber kuitenkin väitti pokkana, ettei hän tähyillyt loppusuoralla vastustajiaan.

– Kun pääsin mäen päälle, siellä oli todella kaunis näkymä ja paljon katsojia. Halusin vain pysähtyä ja nauttia, Riiber sanoi.

Jarl Magnus Riiber pysähtyy kesken kisan tähyilemään kuinka kaukana vastustajat ovat:

Katso myös: William Poromaalla meni huuruun – näytti tv-kameralle keskisormea miesten viestin jälkeen