Jarkko Nieminen kohtaa Roger Federerin Helsingissä marraskuussa!

jarkko nieminen kuninkaalliselta the final night | Pallomeri.net
jarkko nieminen the final night | Pallomeri.net

Suomen kaikkien aikojen tennispelaajan Jarkko Niemisen ammattilaisuran viimeinen ottelu pelataan Helsingin Hartwall Arenalla 9.11. Vastassa ei ole enempää eikä vähempää kuin Roger Federer.

“Yksi unelmistani toteutuu marraskuussa, kun saan pelata ammattilaisurani viimeisen ottelun ystävääni ja kaikkien aikojen tennispelaajaa Roger Federeriä vastaan Suomessa ja juhlistaa tätä yhdessä kotiyleisön kanssa. Haluan, että tapahtumasta jää hyvä fiilis isolle joukolle. The Final Night järjestetään Hartwall Arenalla 9.11. Liput tulevat myyntiin 8.10. osoitteessa lippu.fi. Kerromme lähipäivinä lisää ohjelmasta, pysy kuulolla!”, kirjoitti Nieminen tiistaina Facebook-sivullaan.

Jarkko Nieminen on yksi kaikkien aikojen suomalaisurheilijoista. Nieminen on parhaimmillaan ollut ATP-maailmanlistalla kaksinpelissä sijalla 13. Hän on voittanut kaksinpelissä kaksi ja nelinpelissä viisi ATP-turnausta. Grand Slam -turnauksissa Jarkko on selviytynyt kaksinpelissä kolme kertaa puolivälieriin ja nelinpelissä kerran välieriin.

Mainos alkaa:

Nieminen on korkeimmalle koskaan maailmanlistalla sijoittunut suomalainen tennispelaaja ja ainoa ATP-kaksinpeliturnauksen voittanut suomalainen.

https://www.youtube.com/watch?v=hjyHRVu2pmk&feature=youtu.be