Video: Aivan järjetöntä draamaa yliopistopelissä – kaukokolmoset molempiin päihin 1.6 sekunnissa

Jäätävä loppuratkaisu yliopistopelissä / Pallomeri.net

Yliopistopelissä nähtiin uskomaton loppuratkaisu, kun molemmat joukkueet upottivat huikeat kaukoheitot viimeisen 1.6 sekunnin aikana.

Koripallo on peli, jossa viimeisiin sekunteihin todella pakkautuu välillä mitä uskomattominta draamaa. Tällaista hetkeä ja tunteiden vuoristorataa elettiin Taylor Universityn ja Grace Collegen välisessä NAIA-sarjan yliopistopelissä.

Grace sai mahdollisuuden tasoittaa pelin saatuaan varsinaisen peliajan viimeisen hyökkäysvuoron itselleen. Pallo pelattiin Charlie Warnerille, joka väisti Taylorin pelaajien rikkomisyritykset, pujotteli heistä ohi ja hieman puolen kentän jälkeen heitti upealla kaukoheitolla lukemiksi 85-85.

Jokainen hallissa ollut odotti varmasti näkevänsä jatkoajan, kun dramaattisen tasoituksen jälkeen kellossa oli enää 1.6 sekuntia. Toisin kävi. Taylor avasi pelin Mason Degenkolbille, joka harppo niin pitkälle kuin pääsi ja linkosi pallon kohti Gracen koria. Gracen kannattajien ja pelaajien järkytykseksi riemu vaihtui epäuskoiseen suruun, sillä Degenkolbin heitto meni sukkana sisään ja toi Taylorille voiton pistein 88-85.

Yliopistopelissä todistettiin uskomattoman dramaattista loppuratkaisua:

Katso myös: Video: Lämärikunkku Martin Frk pyssytti niin kovaa, että kiekko jumittui maaliverkkoon