Video: Järjetön ilmalento F3-kisassa – Alex Peroni selvisi volteistaan vammoitta

Video: Järjetön ilmalento F3-kisassa – Alex Peroni selvisi volteistaan vammoitta

Monzan F3-GP:ssä nähtiin hurja onnettomuus, kun Alex Peroni osui kanttikiveen ja nousi korkealle ilmaan. Kuin ihmeen kaupalla Peroni selvisi vammoitta.

Formula 3 -luokan Monzan radalla ajetussa Italian GP:ssä koettiin pelottavia hetkiä, kun australialaiskuski Alex Peronin auto osui kanttikiveen ja lähti hurjalle ilmalennolle. Peronin auto meni ilmassa useamman voltin ja iskeytyi lopulta rengasvalliin.

Peronin onnettomuuden aiheutti niin sanottu ”sausage kerb” -kanttikivi, jotka ovat aiheuttaneet ennenkin vakavia onnettomuuksia. Sosiaalisessa mediassa alettiin vaatimaan Peronin onnettomuuden aiheuttaneen kanttikiven poistoa ja FIA onkin päättänyt reagoida asiaan. Kyseisen mutkan sausage kerb poistetaan ennen kuin Formula 1 -luokan harjoituksia.

Peroni oli käsittämättömän onnekas, sillä hän käveli rajusta onnettomuudesta pois omin jaloin. Moottoriurheilussa on nähty useita kammottavia tilanteita viime aikoina. Niistä pahin oli viime viikolla F2-kisassa tapahtunut kolari, joka vei Antoine Hubertin hengen.

Alex Peronin hurjat voltit:

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut