Jari Kurri avasi Jokerien tilannetta – ”Ei ole tullut mitään uhkavaatimuksia KHL:n suunnalta”

peliyhtiö Jokereiden KHL Venäjällä helsingin jokerit jari kurri khl - pallomeri.net

Jokerien puheenjohtaja ja pääomistaja Jari Kurri kertoo, ettei KHL:n suunnalta ole tullut mitään uhkavaatimuksia sille, että Jokerit muuttaisi Venäjälle.

Aiemmin tällä viikollahan uutisoitiin, että helsinkiläisjoukkueen pitäisi mahdollisesti muuttaa Pietariin, jotta se voisi vallitsevan koronatilanteen puitteissa pelata KHL:ssä ensi kaudella. Iltalehden venäläinen sisäpiirilähde jopa sanoi, ettei hän usko Jokereiden lainkaan pelaavan KHL:ssä tulevalla kaudella.

Tällä viikolla tuli julki se, että Kunlun Red Star muuttaa Venäjällä sijaitsevaan Mytishchiin – ja arvailuissa on ollut, että myös Dinamo Riian muutto Venäjän puolelle julkistettaneen lähitulevaisuudessa.

Mainos alkaa

Kurri on nyt avannut tilannetta Jokerien näkökulmasta Ilta-Sanomien haastattelussa.

– Kunlunin tilanne tiedettiin jo kauan sitten, että he pelaavat Mytishchissä. Riian Dinamolla on varmaan sama tilanne kuin meilläkin. Hekin odottavat ja katsovat, miten tilanne kehittyy.

– KHL:n puolelta ei ole tullut mitään uhkavaatimusta, että meidän olisi muutettava Venäjälle, Kurri vakuutti.

Kurrin mukaan tarkoituksena on yhä, että Jokerit pelaa Helsingissä.

– Elämme siinä toivossa, että pääsemme pelaamaan kotona. Se on ykkösvaihtoehto. Jos se ei toteudu, sen jälkeen pitää katsoa mitä voimme tehdä ja kääntää kaikki kivet.

Lisää Kurrin mietteitä voit lukea IS:n artikkelista.


Joukkueet: