Yle: Jari Kurri ei tyrmää ajatusta Jokereiden paluusta KHL:n pudotuspeleihin

Jari Kurri Jokerit

Yle Urheilun haastattelema Jokereiden omistaja Jari Kurri ei tyrmää KHL-johdon ehdotusta, jonka mukaan seura voisi vielä palata pudotuspeleihin.

KHL:n pudotuspelit ovat koronaviruksen takia tauolla 10. huhtikuuta asti, mutta liigan johto tekee kaikkensa, jotta kausi vielä jatkuisi. Pudotuspelit ovat harventuneen jo kahden joukkueen verran, kun Jokerit ja Barys Nur-Sultan ilmoittivat vetäytyvänsä.

Maanantaina KHL:n puheenjohtaja Aleksei Morozov kuitenkin ilmoitti, että joukkueille pidetään ovea auki, jos ne kuitenkin haluavat vielä jatkaa pudotuspelejä.

KHL-pomon puheet herättivät kummastusta, mutta yllättävää kyllä, Jokereiden pääomistaja Jari Kurri ei vielä tyrmää ajatusta jatkosta Yle Urheilun haastattelussa.

– Hienoa kuulla. Jos kaikki lähtisi menemään parempaan suuntaan, totta kai meidän pitäisi miettiä sitä vaihtoehtoa. Kuulumme KHL:ään ja olemme sitoutuneita siihen. Viimeaikaiset tapahtumat ovat tietysti muuttaneet tilannetta. Jatkon suhteen on paljon kysymysmerkkejä, Kurri totesi Ylelle.

Kun Kurrilta kysyttiin näkeekö hän pelaamisen vielä aitona mahdollisuutena, hän jätti asian vielä auki, mutta ei vaikuttanut järin toiveikkaalta.

– Tuohon en osaa vastata. Kun seuraa uutisia, ei tämä parempaan suuntaan ole muuttunut, päinvastoin. Koko ajan tulee rajoituksia lisää.

Muu urheilumaailma on paria poikkeusta lukuun ottamatta hiljentynyt, mutta KHL pyristelee vastaan viimeiseen asti.

– Venäjällä tilanne on vähän erilainen. Tilanne voi sielläkin muuttua, lentopallosarjatkin pysäytettiin. KHL haluaa vielä ostaa aikaa itselleen. Aika näyttää, mikä lopullinen päätös on, Kurri sanoi.

Katso myös: Video: Jose Mourinho käytti vapaa-aikaansa esimerkillisesti – kuljetti ruokaa vanhuksille


Pelaajat:
Joukkueet: