Video: HPK:n NHL-laina Jared McIsaac palaa kotiin – liigaura jäi yhden vaihdon mittaiseksi

Jared McIsaac HPK / Pallomeri.net

HPK:n NHL-lainapakki Jared McIsaacin visiitti jäi lyhyeksi, kun hän loukkaantui ensimmäisessä liigavaihdossaan.

HPK tiedotti tänään hankkineensa maalivahti Emil Larmin sekä hyökkääjä Kristian Vesalaisen, mutta vähemmällä huomiolle jäi se, että joukkueesta lähti myös pelaaja toiseen suuntaan.

Detroit Red Wingsin lainapuolustaja Jared McIsaac näet loukkaantui lopulta ainoaksi jääneessä liigaottelussaan niin pahasti, että Red Wings kutsui hänet takaisin kotiin kuntouttamaan vammaansa. Seura tiedotti samalla, että McIsaac ei tule palaamaan HPK:n riveihin.

Mainos alkaa:

Harvoin kenenkään liigauraa voidaan kirjaimellisesti tiivistää yhteen videoon, mutta Twitterissä on nyt julkaistu video, joka tosiaan pitää sisällään McIsaacin koko liigauran.

McIsaac törmäsi liigauransa avausvaihdossa Ässien Andreas Borgmanin kanssa ja loukkasi tilanteessa ilmeisesti vasemman kätensä. Tilanteessa ei ollut rikettä ja itse asiassa McIsaac oli ottamassa taklausta aivan kelvollisesti vastaankin.

Huonoa tuuria oli kuitenkin matkassa. Näin ollen McIsaacista todennäköisesti tuli jonkinasteisen liigaennätyksen haltija 34 sekuntia kestäneellä visiitillään.

Jared McIsaac ehti pelata Liigaa kokonaiset 34 sekuntia ennen paluuta kotiin:


Joukkueet: