Täysin älytön rankkari Portugalin 2. liigassa – Feirensen Jardel Silva odotti lupaa vetoasentoon jähmettyneenä

Jardel Silva Feirense

Portugalin kakkosliigassa nähtiin aivan mieletön rankkarimaali, kun Feirensen Jardel Silva esitteli hieman harvinaisemman vetotyylin.

Portugalin 2. liigan sunnuntain kierroksella nähtiin jotain hyvin häkellyttävää ottelussa, jossa Feirense ja Leixoes pelasivat tasan maalein 1-1. Kyseessä oli Feirensen 1-1-tasoitus, joka tapahtui 65. minuutilla.

Maali syntyi rankkarista, jossa Feirensen valmennus luotti Jardel Silvaan. Luotto ei ollut lainkaan aiheetonta, mutta Silva hämmensi aivan kaikkia ottelua seuranneita tyylillään.

Silva nimittäin odotti tuomarin vihellystä laukaisuasentoon jo valmiiksi jähmettyneenä. Silva pelasi todellakin upporikasta ja rutiköyhää, mutta tällä kertaa hän ainakin näytti tietävän mitä oli tekemässä. Kun lupa heltisi, Silva latasi pallon oikeaan yläkulmaan.

Silvan erikoinen vetotekniikka sai hänet kuitenkin myös huonoon valoon, sillä Feirenselle avautui mahdollisuus ottaa pilkulta voitto pelin 96. minuutilla. Silva luotti erikoiseen tekniikkaansa, mutta tällä kertaa häneltä lähti heikohko veto alakulmaan, jonka Leixoesin veskari poimi pelastaen joukkueelleen pisteen.

Feirensen Jardel Silva antoi jäätävän rankkarityylinäytteen Portugalin 2. liigassa:

Katso myös: Paarinkantaja kilahti Brasiliassa – hihat paloivat totaalisesti vierasjoukkueen ajanpeluusta