Video: Baseball-seura toi katsomoon liikettä – tanssivat robotit täyttivät tyhjiä lehtereitä

Baseball-seura Fukuoka SoftBank Hawksin tanssivat robotit / Pallomeri.net

Japanilainen baseball-seura Fukuoka SoftBank Hawks ei halunnut pitää katsomoja tyhjinä. Seura ratkaisi ongelman käyttämällä tanssivia robotteja.

Korona-ajan myötä useat urheiluseurat ovat kehittäneet erilaisia ratkaisuja katsomoiden täyttämiseen, kun kokoontumisrajoitusten vuoksi ihmisiä ei voi ottaa stadioneille.

Viime kuukausien aikana stadioneilla on nähty niin pahvikuvia, pehmoleluja, seksinukkeja kuin valtavia Zoom-ruutujakin, mutta japanilainen baseball-seura Fukuoka SoftBank Hawks pisti kaiken jo nähdyn paremmaksi. Seura valjasti todellista huipputeknologiaa osaksi ottelutapahtumaansa.

Mainos alkaa

Tiistain kotiottelussa Rakuten Golden Eaglesia vastaan katsomon olivat vallanneet tanssivat robotit. Kahden eri tyypin robotteja oli ohjelmoitu tanssimaan seuran tunnuslaulun tahdissa ja lopputulos on vähintäänkin hämmentävää katseltavaa.

Ainakin tuloksen perusteella Fukuokan ratkaisu toimi, sillä kotijoukkue keräsi pinnat plakkariinsa lukemin 4-3. Robotit tulevat esiintymään seuran kotiotteluissa ainakin koko heinäkuun ajan.

Baseball-seura Fukuoka SoftBank Hawks toi robotit katsomoon:

Katso myös: Video: 17-vuotias poika teki hurjan maailmanennätyksen – suoritti rankan crossfit-treenin 16,75 kertaa 24 tunnissa