Video: Japani-Puola-ottelu sai farssimaisia piirteitä – kumpikin joukkue lopetti pelaamisen 10 minuuttia ennen loppua

Japani-Puola MM-kisat / Pallomeri.net

Japani-Puola-ottelu tarjosi jännitystä 75 minuutin ajan, kunnes kamppailu lässähti täydellisesti ja kumpikin joukkue lopetti pelaamisen.

Alkulohkon viimeisessä kamppailussa oli selvät sävelet, sillä Japani taisteli jatkopaikasta, kun taas Puola pelasi ainoastaan kunniastaan.

Puola kuitenkin osoitti heti alusta lähtien, että maa on todellakin tullut taistelemaan voitosta. Ensimmäinen maali nähtiin ottelun 59. minuutilla, kun Puolan Jan Bednarek ohjasi keskityksen hallitusti maaliin. Osuma tarkoitti samalla sitä, että Japani oli putoamassa jatkopeleistä.

Mainos alkaa

Japanilaisille tuli kuitenkin hyviä uutisia hetkeä myöhemmin, kun Kolumbia meni omassa ottelussaan 1-0-johtoon. Se tarkoitti samalla sitä, että Japani ohitti Fifan Fair Play -pisteillä Senegalin hetkellisesti sarjataulukossa.

Kuitenkin maali suuntaan tai toiseen olisi muuttanut asetelmia täydellisesti, joten Japani otti omasta pelistään kaikki riskit pois kymmenisen minuuttia ennen loppua. Maa keskittyi ainoastaan pitämään palloa omalla kenttäalueella, kun taas Puola veti pakkansa omalle alueelle.

Näin ollen ottelun lopusta muodostui täydellinen pannukakku, sillä kumpikin maa lopetti pelaamisen ja aika kulutettiin ainoastaan pois kellosta. Yleisö ei tietystikään tilanteesta pitänyt, vaan joukkueet saivat rajuja buuauksia.

Japanin 1-0-tappio tarkoitti samalla sitä, että joukkue lunasti paikan jatkopeleihin Fifan Fair Play -pisteiden ansiosta. Sen sijaan Senegalin kohtalo oli tyly, sillä maa lähti lauluun keltaisten korttien takia.

Japani-Puola-pelistä muodostui totaalinen farssi

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen TÄSTÄ!