MM-kisoissa nähtiin todellinen sensaatio – Japani kaatoi Saksan!

Japani Saksa MM-kisat 2022 - Pallomeri.net
Kuva: Getty Images

Jalkapallon MM-kisoissa nähtiin keskiviikkona todellinen jättiyllätys, kun suurena ennakkosuosikkina otteluun lähtenyt Saksa taipui Japanille.

Avausjakso sujuikin odotusten mukaisesti, kun Saksa hallitsi peliä ja onnistui maalinteossakin, kun Ilkay Gündogan painoi pallon varmasti pilkulta Japanin verkkoon.

Ensimmäisen nelivitosen ylivoimasta kertovat myös tilastot, sillä Saksa hallitsi palloa peräti 81-prosenttisesti ja maalintekoyritykset merkittiin sen hyväksi peräti 13-1. Lisäosumia ei kuitenkaan nähty, joten tauolle mentiin tilanteessa 1-0.

Saksa oli mitä ilmeisimmin hieman liian tyytyväinen omaan suorittamiseensa, sillä toisella jaksolla peli tasoittui ja myös Japani alkoi pääsemään paikoille. Palkintonsa joukkue sai 75. minuutilla, kun Ritsu Doan teki maalin – ja vain 8 minuuttia myöhemmin Takuma Asano vei Japanin johtoon.

Saksa ei tästä enää toipunut vaan loppunumerot kirjattiin Japanin hyväksi 2-1. Kyseessä oli kisojen toinen varsinainen jättiyllätys Saudi-Arabian Argentiinasta tulleen voiton lisäksi.

Ritsu Doan toi pelin tasoihin:

Takuma Asano vastasi Japanin voittomaalista:


Joukkueet: ,